ATMOSFERA SE ZAHUKTAVA, LEGENDA BARCELONE PORUČILA: „Navijat ću za Hrvatsku!“

FOTO:

Hrvatskoj uoči polufinala s Engleskom, pristižu poruke podrške sa svih strana svijeta. Legenda Barcelone, za 24sata je naglasila kako će bezrezervno navijati za Hrvatsku.

Podrška sa svih strana

Legenda Barcelone i bugarske reprezentacije, Hristo Stoičkov priznala je kako za Hrvatsku navija kao da je Bugarska:

„Vjerujte, srce mi je puno što je Hrvatska ovako daleko dogurala, kao da je moja Bugarska na njenom mjestu. Jednako mi je drago. Želio bih da uđe i u finale i osvoji turnir. Mene na zanimaju druge tri reprezentacije, mi smo Balkan, ista krv, i moramo se držati skupa. Oni su jedno, mi smo drugo, i ja od srca želim da Hrvatska osvoji naslov svjetskog prvaka. Bit će teško, ali vjerujem da možete. Imate jako dobre igrače, Rakitić igra jako dobar turnir, Modrić također, obojica su sjajni igrači. Imate i jako dobre mlade igrače poput Bradarića koji je super talent i koji će u budućnosti biti jako dobar. Mandžukić igra super naprijed, Subašić brani u životnoj formi!”

Stoičkovu su glupe usporedbe veličine zemalja s njihovim uspjesima:

„Ma kakva mala zemlja, to nema veze. Bugarska je mala zemlja, pa ima zlatnu loptu i zlatnu kopačku, Hrvatska je mala zemlja, a ima zlatnu kopačku i broncu iz Francuske, Srbija je mala zemlja, a bili su klupski prvaci Europe. Nema tu mala zemlja ili ne, ili imaš srce ili ne, a mi na Balkanu svi imamo srce i znamo igrati nogomet.”

„Za mene je važnija momčad nego pojedinac. Tu su 23 igrača, trener, stožer, liječnici, maseri, i ja ne gledam jednoga igrača, nego reprezentaciju. I Modrić je jako dobar, i Rakitić isto, ali zar nisu i Mandžukić, i Subašić. Ne može jedan igrač pobjeđivati, pobjeđuje momčad, kao što smo mi bili momčad ’94., kao što je bila i Rumunjska, i Grci, pa i Hrvatska ’98. To je to, igraš srcem za prijatelje, za obitelj, za narod, i to se osjeti, to čini razliku.”, odlučno je istaknuo Bugarin te se na kraju osvrnuo na neprežaljenog kolegu Trifona Ivanova:

„Srce ga je izdalo, ali on je sad gore, na nebu i gleda na sve nas. Dobra duša, dobar prijatelj, jako mi ga je žao, ali sudbina je tako htjela. Skupa smo proveli jako puno lijepih trenutaka…, kao što sam proveo i s Hrvatima. Davor Šuker je bio veliki igrač a sad je predsjednik, Zvone Boban je sad velika faca u Fifi, Dario Šimić radi dobre stvari za hrvatski nogomet, evo i Goran Vučević je opet u Barceloni, vratio se tamo gdje je došao kao mlad igrač!“

KAKAV MAJSTOR: Mandžukić sa stilom nabrijao Vatrene uoči okršaja protiv Engleske!

Komentari

komentara

« Povratak