BIVŠI REPREZENTATIVAC BRUTALNO ISKREN – Mogao bih igrati lijevog bočnog u Rusiji!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac koji trenutno nastupa za ciparski Anorthosis Famagusta se oglasio po pitanju problematične pozicije lijevog bočnog. Danijel Pranjić koji je nastupio 58 puta za reprezentaciju i koji ima već 36 godina na leđima tvrdi da bi još uvijek za njega bilo mjesta u reprezentaciji da javnost više prati ciparsku ligu.

Danijel je ove godine proglašen najboljim lijevim bočnim lige, a u svom klubu igra zajedno s još jednim bivšim reprezentativcem, Gordonom Schildenfeldom.

Ove sezone Danijel je odigrao 32 utakmice u početnom sastavu prilikom čega je upisao 1 pogodak. Izgleda da Pranjić upravo zbog činjenice da je u konstantnom igranju htio poručiti da bi za njega trebalo biti mjesta u reprezentaciji u usporedbi s Josipom Pivarićem i Ivanom Strinićem koji nisu standardni prvotimci.

Unatoč nepozivanju, Pranjić je govorio u pomirbenom tonu te naglasio kako je Ivan Strinić trenutno najbolje rješenje te kako ga treba forsirati kako bi dobio na samopouzdanju te kako je najbolje rješenje na lijevom bočnom.

KAKVA BORBA ZA BIVŠEG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA! DARIJA SRNU ŽELI TALIJANSKI GIGANT!

„Osjećam se spremno, produžio sam s klubom ugovor na dodatnih godinu dana“, izjavio je Pranjić koji je u svojoj karijeri nastupao za Osijek, Dinamo, Bayern, Sporting i Panathinaikos prije nego što se skrasio u Cipru.

Inače, dodajmo kako će Pranja sudjelovati u poznatom showu ‘Utakmica života’ gdje će zaigrati u all-star ekipi protiv kandidata koji se natječu…

VELIKI UDARAC ZA ARGENTINU: Ostali su bez sjajnog i ključnog igrača!

Komentari

komentara

« Povratak