Bivši trener Barcelone na ljeto sjeda na Arsenalovu klupu?

FOTO:

Španjolski El Mundo Deportivo tvrdi kako već ovog ljeta Arsene Wenger postaje prošlost, jer na vruću Arsenalovu klupu sjeda španjolski stručnjak.

Je li zaista došao kraj Wengeru?

Iako se još od prošle godine puno pisalo o odlasku Arsenea Wengera s Arsenalove klupe, čini se da bi se ovog ljeta to konačno moglo i ostvariti. Prema pisanju španjolskih medija, bivši trener Barcelone, Luis Enrique najizglednija je opcija za londonski klub.

S obzirom da je prema zadnjim informacijama Arsenalova prva opcija, Thomas Tuchel, u intenzivnim pregovorima s PSG-om, Arsenal se okrenuo novom rješenju. Uprava „topnika“ smatra kako bi Enrique svojim bogatim iskustvom, ponajprije iz Barcelone, mogao donijeti pobjednički mentalitet u klub s Emiratesa.

Ranije ovog mjeseca neki su mediji prenijeli informaciju kako Enrique pregovara s Chelseaom, no posao je zapeo zbog Španjolčeve „neodlučnosti“ i „slabog interesa“. Također, poznato je da je prošle godine Enrique odbio voditi Sevillu.

U slučaju da Arsenal i Enrique postignu dogovor, bit će ovo konačan kraj za Arsenea Wengera, nakon više od dvadeset godina služenja ovom klubu.

Komentari

komentara

« Povratak