BREAKING NEWS! Novi napad u Splitu, ponajboljem igraču Hajduka uništili skupocjeni auto!

FOTO:

Frustracija kod navijača Hajduka izgleda nema kraja. Kako javlja poznati portal goal.hr, u Splitu je došlo do novog napada…

Što se to događa?

Nemile scene u Splitu dogodile su se nakon sinoćnje utakmice protiv Osijeka (1:1). Saidu Ahmedu Saidu je na parkiralištu oštećen automobil. Mercedes A klase talijanskih registarskih pločica nepoznati počinitelj ili počinitelji oštetili su oštrim predmetom na više mjesta, izgrebali mu karoseriju te probušili sve četiri gume.

Igrač je slučaj prijavio odgovornima u klubu, a isto će napraviti i u policiji, doznajemo. Prijateljima se povjerio i rekao da ga nije strah, no da se osjeća neugodno i da mu je žao što zbog sigurnosti njegova djevojka i majka ne mogu u Split.

Zašto su mene uzeli na zub?

“Ne znam zbog čega su mene uzeli na zub. Kad dobijem priliku na terenu dajem sve od sebe. Ako sam ja problem, ako nisam dovoljno dobar za Hajduk, to se može riješiti bez ikakvih problema”, kazao je Said prijateljima.

Nije ovo prvi put da je Said imao problema. Podsjetimo, prošloga mjeseca petoricu igrača Hajduka, redom stranaca, presrela je grupa mladića i počela im predbacivati lošu igru, nezalaganje… Navodno je glavna meta bio Said, kome su u obranu odmah stali i ostali suigrači, a nakon kraće prepirke i naguravanja, jedan je nogom u glavu udario Marka Futacsa, razbio mu naočale i ostavio masnicu ispod oka.

Izgleda kako je u Splitu postalo normalno da se napadaju nogometaši Hajduka, koji nisu dovoljno kvalitetni da pruže trofeje o kojima žude navijači…

KRAMARIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Evo što hrvatski napadač kaže o interesu Bayerna i Borussije Dortmund!

Komentari

komentara

« Povratak