Cristiano Ronaldo nagovara upravu Reala da kupi Liverpoolovu zvijezdu

FOTO:

Trenutno treće mjesto u La Ligi nikako nije zadovoljavajuće za Real Madrid, s obzirom na količinu talenata i zvijezda koje tamo igraju. Prema pisanju Diario Gola, Cristiano Ronaldo već duže vrijeme nagovara upravu kraljevskog kluba da kupi Liverpoolovu zvijezdu.

Salah prvi izbor

Real Madrid ne može nikako biti zadovoljan trenutnim trećim mjestom u La Ligi. Barcelona mu bježi s ogromnih 15 bodova razlike, a Madrižani se dosta muče ne bi li zadržali i tu poziciju. Problema je svjestan i najbolji igrač i ikona Reala, Cristiano Ronaldo. Portugalac je više od običnog igrača, a svoj ugled i povjerenje koje mu pruža uprava odlučio je iskoristiti za prezentiranje svojeg rješenja.

U razgovoru s predsjednikom kluba, Florentinom Pérezom, Ronaldo je istaknuo koji su najveći problemi u momčadi, a između ostaloga, predložio je i neke igrače koje bi volio vidjeti u kraljevskom klubu.

Glavna želja Cristiana Ronalda je Liverpoolov Mohamed Salah. Ronaldo je navodno oduševljen lakoćom igranja ovog Egipćanina, kako u dresu reprezentacije, tako i u Liverpoolu. Salah je u 28 dosadašnjih nastupa u Premier ligi postigao 24 pogotka i ubilježio osam asistencija.

Ronaldov prijedlog nije odbačen i uprava Reala budnim okom prati Salaha. Čak postoji mogućnost da se odreknu Garetha Balea u zamjenu za brzog Egipćanina.

RAIOLA IMA KLUB ZA ZLOČESTOG DEČKA: “Mnogi se boje otići tamo, a kod njega straha nema!”

Komentari

komentara

« Povratak