Cristiano Ronaldo otkrio koga, osim Messija, vidi kao konkurenciju za osvajanje „Zlatne lopte“!

FOTO:

Ronaldo i Messi dva su najveća nogometaša današnjice. Već se više od desetljeća izmjenjuju na tronu najboljega, a svaki od njih je do sad osvojio po pet „Zlatnih lopti“. Posljednji osvajač prije ere Portugalca i Argentinca bio je Brazilac Kaka, 2007. godine.

Veliko priznanje za Salaha

Bez obzira kojem bili više naklonjeni, činjenica je kako su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo najbolji i najutjecajniji nogometaši posljednjih deset godina. Je li konačno vrijeme za neka nova imena?

Cristiano Ronaldo nema dvojbe o tome tko bi Messija i njega mogao naslijediti:

„Mo Salah jedno je od najvećih otkrića ove godine. Nadam se da ga ozljeda iz kijevskog finala neće zaustaviti.“, priznao je Portugalac te nastavio:

„Mnogi ljudi vode diskusiju o rivalitetu Cristiana Ronalda i Messija, no ne treba zaboraviti ni druge igrače koji imaju šanse za ući u izbor za „Zlatnu loptu“. Egipćanin je definitivno jedan od njih.“

Kad ovo izgovori jedan CR7, svakako je veliko priznanje. A što reći o Salahu? U protekloj je sezoni zabio 44 pogotka i veliki dio Liverpoolovih rezultata počiva na njegovoj genijalnosti. U Rusiji je dočekan kao prava zvijezda, a Egipćani se nadaju kako upravo on može predvoditi reprezentaciju do povijesnog uspjeha.

Legendarni Freddie Ljungberg – ponovno u starom klubu!

Komentari

komentara

« Povratak