Dobra vijest za Hrvatsku: argentinski izbornik na SP ne računa na veliku zvijezdu!

FOTO:

Prema tvrdnjama argentinskog TyC Sportsa, argentinski će izbornik, Jorge Sampaoli, uskoro objaviti popis od 35 igrača, na koje računa na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, jedno veliko ime nedostaje.

Rastura u Interu, omražen u Argentini

Argentinac Mauro Icardi jedan je od onih igrača koje će izbornik Jorge Sampaoli izostaviti s puta u Rusiju. Iako još nije službeno objavljena šira lista reprezentativaca na koje izbornik računa, mediji otkrivaju da se netrpeljivost između argentinskih izbornika i Icardija nastavlja i dalje. Umjesto Icardija, u reprezentaciju će biti pozvan Lautaro Martinez, baš igrač koji bi ovog ljeta trebao zaigrati za Inter.

Icardi je odličan u dresu milanskog Intera no u Argentini nije pretjerano omiljen. Jedan od razloga je i činjenica da je bivšem suigraču Maxiju Lopezu preoteo ženu Wandu Naru, s kojom je sad u braku. Iako je u seniorskoj reprezentaciji službeno od 2013., 25-ogodišnjak je nastupio samo četiri puta.

Svojevremeno se medijima provlačila priča kako je za „izbacivanje“ Icardija iz argentinske reprezentacije ponajviše „zaslužan“ Lionel Messi, koji je jako dobar prijatelj s ostavljenim Maxijem Lopezom.

U svakom slučaju, s obzirom da na skorašnjem SP Argentina igra u skupini s Hrvatskom, ovo i nije toliko loša vijest.

Komentari

komentara

« Povratak