Donnarumma odlazi u Premierligu za samo 30 milijuna eura?!

FOTO:

Prema pisanju talijanskog Corriere della Sera, Milan bi mogao prodati mladog Gianluigija Donnarummu za samo 30 milijuna eura. I to uskoro…

Opet omražen kod navijača

Gigi Donnarumma polako pada u očima navijača Milana. Iako u početku obožavan i slavljen kao nova zvijezda i buduća ikona, mladić je prošlo ljeto izazvao gnjev ucjenjivanjem kluba i produljenjem ugovora pod uvjetom da Milan kupi i njegovog brata.

Posljednjih tjedana, Donnarumma je podbacio, a nekoliko velikih grešaka stajalo je Milan teškog poraza u finalu talijanskog kupa i gubitka bodova u prvenstvu. Također, ne treba posebno podsjećati da agent mladog golmana, Mino Raiola, čak i javno priznaje da „navija“ za odlazak Gigija iz Milana.

Ako svemu dodamo i da je potvrđen dolazak Pepea Reine iz Napolija, ne treba naglašavati kako je očito da Donnarumma neće još dugo biti na San Siru.

Paris Saint-Germain jedan je od glavnih kandidata za usluge 19-ogodišnjeg vratara, no u realizaciji ovog transfera postoji jedna „kvaka“. PSG je pod prismotrom UEFA-e, zbog kršenja financijskog fair playa te će na ljeto vjerojatno imati ograničeni fond financijskih sredstava za transfera (kao uostalom i Milan).

Od cijele situacije bi mogao profitirati Liverpool koji je, također, zainteresiran za Gigija. Tako bi od prvotne procijenjene/precijenjene vrijednosti od 70 milijuna eura, Gigi i Mino mogli dobiti samo 30 milijuna eura, kolika je vrijednost Liverpoolove ponude.

Naravno, ako neki od europskih giganata ne ponudi više…

Komentari

komentara

« Povratak