Ejdin Đonlić opet nastupa: Ovo je njegova udarna momčad bivše države!

FOTO:

Baš jučer smo pisali o njemu, o najmlađem vlasniku UEFA A licence…

Danas već imamo njegovu momčad bivše države i želimo čuti vaše mišljenje.

rakiticgfgfg-1

Pitali su ga igra li Football Manager, a on je odgovorio:

“Naravno da igram Football Manager kad uhvatim vremena. Najviše volim preuzeti neku niželigašku momčad pa je odvesti do vrha.Zanimljivo je koliko je ta igra kompleksna i na trenutke vrlo vjeran prikaz trenerskog posla. Ali, naravno da je tu još puno detalja koji su uživo neka druga priča”, kaže Ejdin koji je za Index sastavio i svoju idealnu momčad igrača s ovih prostora.

“Uh, kakva bi to momčad bila. Pa pogledajte, tu nema jedne loše karike. Bilo kojem izborniku te virtualne reprezentacije ne bi bilo lako jer bi izbor igrača bio nevjerojatan. O Modriću zaista ne treba ništa govoriti, on je megaklasa. Dao bih prednost Džeki ispred Mandžukića jer je Edin trenutačno u fantastičnoj formi. Pratim ja obojicu, nadam se samo da će Mandžo postati prvi izbor Juventusa, jer to i zaslužuje. Nevjerojatan je igrač.”

Ne navija, kaže, za nikoga već isključivo uživa u utakmicama i iz svake pokuša nešto naučiti. Do 22. godine je napravio što mnogima ne pođe za rukom do četrdesetih, no Ejdin je s obje noge čvrsto na zemlji.

Za ovog mladića još ćemo sigurno čuti…

Komentari

komentara

« Povratak