Emotivni Ivan Rakitić otvorio dušu nakon utakmice i objasnio kako se osjećao na terenu!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi od Francuske. Ipak, Vatreni su se junački borili do samog kraja.

Iskreni Rakitić

Ivan Rakitić, jedan je od onih reprezentativaca koji je smogao hrabrosti nakon poraza stati pred kamere i opisati kakav je osjećaj bio biti na terenu u finalnoj utakmici:

„Prije svega nekako sam tužan jer sam tako blizu da osvojimo zlato. Većinu vremena smo bili bolji. Imam osjećaj na kraju kad je kiša pala da nije slučajno da i nebo plače…. Svi su navijali za Hrvatsku, danas je bilo 100 milijuna Hrvata! To je nevjerojatno trebamo biti ponosni.“

Rakitić vjeruje da će igračima trebati određeno vrijeme da se slegnu dojmovi:

„Učinili smo da se svi zaljube u Hrvatsku i naš način igre. Trebat će još nekoliko minuta da dođem sebi. Moramo biti ponosni na ono što smo napravili i jedva čekamo da stignemo u Zagreb. Treba čestita i Francuskoj.“

Naš proslavljeni veznjak svjestan je kako smo konce igre držali u svojim rukama.

„Do trećeg gola smo bili daleko bolji. Dobili smo golove ni iz čega. Nogomet nema pravila. Nadam se da će ipak Hrvatska jednoga dana doći do zlata. Ovo što smo učinili je jedinstveno i veličanstveno!”

Komentari

komentara

« Povratak