Gazda talijanskog velikana zaprijetio svojoj mladoj zvijezdi: Sve, može, ali u Barcelonu te neću pustiti!

FOTO:

Gazda talijanske Rome, James Pallotta, još nije zaboravi veliku Barceloninu „krađu“ igrača, a čini se – i neće tako skoro.

Sve može, osim Barcelone!

Čini se kako su u Romi, s pravom, i dalje ljuti na Barcelonu. Podsjetimo, Katalonci su u posljednjim sekundama Rimljanima preoteli talentiranog Brazilca Malcoma, usprkos tome što je s Romom već sve bilo dogovoreno. Predsjednik Rome, James Pallotta, tako je ostao praznih ruku, a već je u nekoliko navrata u šali optužio Barcu za ovaj potez.

Ovih dana, pak, talijanski mediji prenose Pallotine riječi upućene novopridošlom velikom talentu, Justinu Kluivertu.

Talentirani sin slavnog oca Patricka, privukao je sjajnim igrama pozornost klubova diljem Europe. Ipak, na kraju ga je pridobila Roma. Mladi Justin navodno je izrazio želju da jednog dana, kao i otac, zaigra za Barcelonu. Međutim, predsjednik Rome ovakvom idejom nije ni najmanje oduševljen. Justinu je, kako pišu Talijani, obećao sve, a zabranio samo jedno:

„Dobit ćeš Lamborghinija ako zabiješ 30 golova. Ako zabiješ manje, dobivaš Mercedesa, ali moraš dati bar deset golova. Nego, čuo sam da ti je san jednog dana zaigrati za Barcelonu… Nadam se da ti je jasno da te njima nikad neću prodati?“

Poprilično nedvosmislena prijetnja?

HRVATI DOMINIRAJU EUROPOM: Mario Pašalić briljirao u debiju za Atalantu!

Komentari

komentara

« Povratak