GDJE JE KRAJ SENZACIJAMA? PSG i Monaco u borbi za hrvatskog veznjaka!

FOTO:

Nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, hrvatski su nogometaši postali vrlo tražena roba na nogometnom tržištu. Najnovija vijest je kako su za hrvatskog veznjaka zainteresirani PSG i Monaco!

Može li ga Barca zadržati?

Prema pisanju španjolskih medija, za jednog od najboljih veznjaka današnjice, Ivana Rakitića, zainteresirani su moćni PSG i Monaco.

El Mundo Deportivo tako navodi kako je Rakitić je igrao najviše utakmica od svih igrača kod Valverdea i s Busquetsom je bio nezamjenjiv u veznoj liniji. Bez njega Valverdeov sustav 4-4-2 ne bi mogao funkcionirati.

Barcelona je, čini se, odbacila čak i mogućnost pregovaranja oko prodaje hrvatskog reprezentativca. Također, otkupna klauzula iznosi 125 milijuna eura što bi donekle trebalo odbiti bogate klubove iz susjedne zemlje.

Ipak, PSG-ovo zanimanje za Rakitića zabrinulo je čelništvo katalonskog kluba. Poučeni dosadašnjim iskustvom, u Barceloni ne mogu bit do kraja sigurni jer je PSG već u nekoliko navrata potresao tržišta vrtoglavim novčanim iznosima koje su dali za pojedine igrače.

KAKAV PAPAK: Navijači Atletica podsjetili Curtoisa što je pjevao protiv Reala!

Komentari

komentara

« Povratak