GERRARD I KATIĆ KAO KOMEDIJAŠI: Pogledajte kako su nasmijali novinare!

FOTO:

Urnebesna scena na press konferenciji Rangersa pred utakmicu sa Mariborom u Ligi Europe, gdje se legendarni Steven Gerrard našao u ulozi prevoditelja hrvatskom nogometašu Nikoli Katiću.

21-godišnjem braniču je prilikom postavljana pitanja škotskih novinara bila potrebna pomoć, a u ulozi prevoditelja našao se bivši nogometaš i legenda Liverpoola. Legendarni Steven Gerrard, trener Rangersa od ove sezone, iskoristio je priliku da kaže i ono što on misli.

“Rekao ti je da sam te pohvalio kao igrača, ali znaš kako stvari stoje… nekada moraš malo lagati pred novinarima. Između ostalog, pitao te je da li si zadovoljan povjerenjem koje ti pružam“, preveo je Gerrard pitanje hrvatskom nogometašu i nasmijao konferencijsku salu.

Ipak, ni mladi nogometaš nije ostao dužan. “Da, i ja njega volim”, kratak je bio Katić. Hrvatski nogometaš je dodao i da mu mnogo znači prilika koju dobija u Rangersu, naročito jer dobiva europsko iskustvo.

“Svakog četvrtka imam priliku igrati protiv jakog europskog kluba i to mnogo doprinosi mom razvoju. Ima mnogo utakmica, ali razmišljamo od jedne do druge. To je sjajno iskustvo za mene“, zaključio je 21-godišnji nogometaš.

Rangers je izborio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Europe eliminiravši Osijek, a u narednoj rundi će odmjeriti snage sa slovenski Mariborom.

Komentari

komentara

« Povratak