Samo glasina ili neizbježna budućnost: Zidane odlazi iz Reala na klupu velikog konkurenta?

FOTO:

Španjolski mediji danas donose vijest kako je Zinedine Zidane na izlaznim vratima, a novo radno mjesto bi mu mogla biti klupa trenutno najvećeg protivnika.

Novac nije problem

Uprava Paris Saint-Germaina već neko vrijeme razmišlja o prekidu suradnje s trenerom Unaijem Emeryem. Za to postoje pogotovo velike šanse ukoliko PSG večeras ne uspije iznenaditi Real Madrid u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka. Emery je već trenirao Valenciju i Sevillu, a javnost već sad stavlja glavninu pritiska u slučaju neuspjeha.

S druge strane, ni sudbina Zidanea nije sigurna. Na životu ga drži Liga prvaka, s obzirom da je prvenstvo gotovo sigurno izgubljeno za Real Madrid. Francuz je i sam priznao novinarima da je pomalo iscrpljen poslom u kraljevskom klubu.

Prema pisanju Marca-e, bogati PSG blagonaklono gleda na Zidanea i smatraju kako im za osvajanje Europe nedostaje još samo dobar trener.

Radi li se samo o glasini ili stvarnim planovima, pokazat će vrijeme. U svakom slučaju financije neće biti nikakav problem s obzirom da se radi o dva super bogata kluba.

Komentari

komentara

« Povratak