HOĆE LI USPJETI: Nekadašnji srpski nogometaš dogovara mega transfer zvijezde Vatrenih!?

FOTO:

Ivan Rakitić jako je tražena roba na ljetnom mercatu ove godine. Mediji su se raspisali da ga u svoje redove žele dovest francuski velikani PSG i Monaco. No, izgledniji Raketin kupac je aktualni francuski prvak sa petrodolarima koji mu omogućuju neograničen budžet.

Ipak, Rakitiću je jako lijepo u klubu i gradu, tako da bi njegov odlazak iz Barce bio prava senzacija. Mozzart Sport javlja da Parižani ne odustaju, pripremili su ugovor na pet godina, po kojem bi naš veznjak zarađivao 10 milijuna eura! To mu je osjetno veća plaća jer dosad zarađuje oko 8 milijuna eura i tako sve do 2021. godine.

Iako Rakitić ima odštetu od velikih 125 milijuna eura, isti tisak smatra da će i 80 milijuna biti sasvim dosta za realizaciju transfera. U cijelom tom velikom poslu važnu ulogu bi mogao odigrati bivši srpski nogometaš a sada menadžer, Zoran Stojadinović. Bivši član Rapida i Mallorce u odličnim je odnosima sa sportskim direktorom PSG-a, Anterom Henriqueom, tako da je njemu povjerena realizacija transfera.

No, prvo će se morati dobro potruditi da Raketu i njegovog agenta Canalesa uvjeri u ispravnost odluke da naš Vatreni napusti katalonsku prijestolnicu. Kako bilo, vrlo zanimljiva vijest je izašla u medije. Prijelazni rok u obje države traje do 31. kolovoza, biti će zanimljivo promatrati daljnji tijek situacije.

JE LI TO BILO POTREBNO? Pogledajte što je Curtois napravio nakon što je prešao u Real!

Komentari

komentara

« Povratak