Hrvatski reprezentativac dobiva konkurenciju: Gareth Bale seli u Italiju?!

FOTO:

Gareth Bale bi, prema pisanju španjolskih medija, već ovo ljeto trebao napustiti Real Madrid. Iako nema službenih priopćenja, nagađa se da bi mogao i u Italiju…

Ozljede ga sputavale u Realu

Svojedobno najskuplji igrač na svijetu, Gareth Bale je 2013. prešao iz Tottenhama u Real Madrid. Ondje je trebao  postati ključni igrač no zbog čestih ozljeda nikad nije iskoristio maksimalni potencijal.  S obzirom da u ga u Realu više ne vide kao bitnu stavku, Bale ovog ljeta gotovo sigurno napušta Santiago Bernabeu.

Od klubova koji su zainteresirani za Velšanina spominju se Manchester United, Chelsea, ali i bivši klub Tottenham. Ipak, madridski AS danas donosi vijest kako bi nova destinacija mogla biti Italija.

Naime, Inter iz Milana jako je zainteresiran za Balea i spreman je izdvojiti pozamašan iznos kako bi Balea doveo u svoje redove. Nerazzurri su navodno već su kontaktirali Florentina Pereza i poslali inicijalnu ponudu.

U slučaju da zaista dođe do ovakvog raspleta, bilo bi zanimljivo kako bi se naš Ivan Perišić snašao u napadačkom duetu s Velšaninom.

Komentari

komentara

« Povratak