Ipak ništa od povratka u Hajduk: Ante Erceg, nakon samo pola godine u Dubaiju, ima novi klub!

FOTO:

Ante Erceg ove je zime napustio Hajduk i za 1,5 milijuna eura otišao u Al-Ahli iz Dubaija. Iako je u početku ovo izgledalo kao transfer iz snova, bogati klub i igrač su raskinuli ugovor.

Povratak u Europu

Bivši nogometaš Hajduka Ante Erceg je prije sam nekoliko mjeseci napustio Split i započeo svoju odiseju u Emiratima. Na žalost, nedavno je dobio raskid ugovor te se kao slobodan igrač vratio u Europu.

U međuvremenu, 28-ogodišnji je Erceg već našao i novi klub, a radi se o danskom doprvaku Brondbyju! Novi ugovor je potpisao na četiri godine, a Danci ne skrivaju zadovoljstvo:

„Jako smo zadovoljni što je Ante Erceg postao član Brondbyjevog napada. Pratimo ga već godinu dana tako da znamo o kakvom se igraču radi. I na vlastitoj smo koži osjetili prošlo ljeto kakav je Ante ubojiti napadač. Vrlo je brz i veoma agresivan, te ima dobru završnicu. Drugim riječima, kompletan je igrač.“, kazao je sportski direktor danskog kluba Troles Bech.

Podsjetimo, upravo je Erceg kao igrač Hajduka izbacio Brondby u trećem pretkolu Europske lige prošle sezone. Nakon 0:0 u prvoj utakmici u Danskoj, Erceg je u uzvratu zabio oba pogotka za prolazak „bilih“ u playoff Europske lige.

Talijani se opet raspisali o talentiranom Hrvatu: definitivno odlazi iz Juventusa, ali ne i iz Italije!

Komentari

komentara

« Povratak