IZBORNIČE, OSTANITE: Zlatko Dalić na stolu ima nevjerojatne ponude!

FOTO:

Izgleda kako će HNS imati velikih problema zadržati Zlatka Dalića na klupi Hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, Zlatko Dalić dobio je nevjerojatne ponude koje će biti uistinu teško odbiti…..

DALIĆ MORA OSTATI!

Zlatko ima s HNS-om ugovor do 2020. godine što je odlična vijest. Priča se kako je Šuker spreman pojačati taj ugovor kako bi otklonio sve te razne špekulacije koje sada kruže oko našeg izbornika.

Ali, postoji jedan problem. Dalić ima ponude iz Kine i Južne Koreje, a jedan klub mu nudi pet milijuna dolara godišnje i trogodišnji ugovor, javljaju Sportske novosti. Ako prihvati ponudu iz Azije bit će najplaćeniji hrvatski trener u povijesti, zarađivat će više od većine hrvatskih reprezentativaca i biti jedan od 50 najplaćenijih trenera svijeta.

51-godišnji strateg bi puno veći izazov bio klub ili reprezentacija sa Zapada, nego povratak u Aziju. Ipak, ne skriva da mu je najveća čast biti hrvatski izbornik…

“Mogu ja voditi Barcelonu, mogu biti izbornik Brazila, ali ovo će mi uvijek biti najdraži posao”, rekao je jučer na dočeku u svom Varaždinu.

TO SU HRVATI: Gospodo, imamo 2 HRVATA u najboljih 11 Mundijala!

Komentari

komentara

« Povratak