JE LI U PRAVU? Ryan Giggs ‘otkrio’ zašto je Ronaldo otišao u Juventus!

FOTO:

Jučer je potvrđeno kako je Cristiano Ronaldo novi igrač Juventusa. Radi se o transferu vrijednom 100 milijuna eura. Gotovo kompletni nogometni svijet još uvijek ne može vjerovati da je došlo do tog transfera, a mogući scenarij iza transfera ponudio je legendarni Ryan Giggs.

Legendarni Giggs bio je zajedno s Ronaldom u Manchester Unitedu punih 6 godina i u razgovoru za ITV ponudio je svoju teoriju zašto je CR odlučio otići u Juventus. Welški maestro tvrdi kako to ima veze s Messijem.

“Da, jako sam iznenađen što je otišao u Italiju. Vjerujem kako je golemi izazov otići u takav klub. Zamislite da u svojoj biografiji imate Manchester United, Real Madrid i Juventus… pa to je impresivno! I možda će baš to biti glavni argument da je bolji od Messija?” započeo je Giggs, koji možda čak ima i pravo jer Ronaldo tvrdi za sebe da je najveći ikada i zato se želi dokazati u još jednoj ligi. CR i Messi obojica imaju po 5 Zlatnih lopti i definitivno su zajedno daleko iznad ostalih nogometaša.

“On je opsjednut s time da bude bolji od Messija. Ima sad ono ‘Napravio sam to u Engleskoj, pa u Španjolskoj i sad idem u Italiju ponoviti isto! I ne zaboravite da sam to napravio sa Portugalom'”, iskreno će bivši suigrač Ronalda u Manchester Unitedu.

Što mislite, ima li ovo smisla?

OPET IZGLEDA MOĆNO: Ovo su tri igrača koja bi mogla zamijeniti Ronalda u Realu!

Komentari

komentara

« Povratak