JOŠKO OBJASNIO: Jeličić poslao fantastičnu poruku našim herojima!

FOTO:

“Osjećam neizmjerni ponos i sreću što živimo u vremenu ovih naših heroja koji su nam svima pokazali što znači žrtva. Svima njima iskrene čestitke, ponosan sam što sam prateći ove velikane bio dio ove priče. Vi ste pa-pa”, rekao je Joško Jeličić nakon trijumfa Hrvatske nad Engleskom (2:1) okrenuvši se Robertu Prosinečkom.

“Ovo je najveći uspjeh. Ubili smo Engleze. Zasluženo, potpuno zasluženo. Sve naše analize možemo sada baciiti u koš.” komentirao je Prosinečki.

Jeličić je dodao: “Nisam se bojao nijedne sekunde. Žao mi je Engleza što plaču, ali nemaju zašto plakati, jer realno, nisu zaslužili ništa drugo osim poraza od budućih svjetskih prvaka.”

Prosinečki je komentirao igru Mandžukića: “Nagrađen je pobjedničkim golom za fenomenalnu borbenost koju je pokazao tokom cijele utakmice.”

Jeličić se osvrnuo na preporod Ivana Perišića u polufinalu, jer on je do večeras odigrao loše na SP-u: “Ni večeras mu u prvom poluvremenu nije išlo, puno je griješio, trošio se. Ali onda je u drugom poluvremenu to bio drugi igrač. Kakav gol je zabio! Ivane, svaka ti čast, znam da Omiš večeras gori. Odigrao si sjajnu utakmicu i sad te čeka još jedna u nedjelju.”

Engleska ga se nije dojmila: “Znao sam, bio sam uvjeren da ne možemo izgubiti od takve reprezentacije. Hrvatska se s pauze na poluvremenu vratila kao druga momčad. Možete zamisliti kako je igrala kada je Engleskoj spriječila tranziciju. Rasla je po svemu, broju dodavanja, pretrečanih kilometara, driblinga…”

KAKAV KOMENTAR: Pogledajte što je legendarni Mijatović rekao za Modrića!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak