KAKAV GOSPODIN: Jeličić brutalno spustio Dinamu, Rijeci i vodstvu Hajduka!

FOTO:

Moramo priznati kako s nestrpljenjem očekujemo Jeličića i njegove komentare na račun hrvatskog nogometa. Ima onih kojima to smeta, ali itekako je u pravu…

Loš prvak!

“Rekao bih da je ovo zadnje kolo preslika cijelog ovogodišnjeg prvenstva, dobili smo lošeg prvaka, ali i još lošiju pratnju. Glavni konkurenti nisu imali sreće, znanja i sposobnosti to iskoristititi”, istaknuo je stručni komentator nastavivši:

“Cinik u meni će reći da nije lako pobijediti Dinamo, Rudeš je morao čekati čak 88 minuta. Dinamo od ispadanja u Europi nije napredovao niti u jednom segmentu, pogotovo u struci…treba čestitati trenerima, bilo ih je čak trojica. Prvak je daleko od bilo kakve europske konkurentnosti”. Joško se zatim dotaknu ljudi u klubu:

“Nema kontinuiteta rada i struke, selekcije igrača i planiranja nekoliko sezona unaprijed. Najbolji pokazatelj toga jest činjenica da predsjednik Barišić nakon mjesec dana od imenovanja Nikole Jurčevića priča o nepovjerenju treneru. Zdravko Mamić bira struku, a o nogometnoj igri zna onoliko koliko sam ja davno zaboravio. Nek se on drži onoga što radi dobro tj. izvoza jer mu je uvoz katastrofalan!”

Oni su dali naslov…

“Za naslov Dinama zaslužan je Damir Mišković koji je zbog egzistencije svog kluba morao prodati gotovo cijelu prošlogodišnju momčad, a to je momčad koja bi ovo prvenstvo imala 28 bodova prednosti. Drugi po redu zaslužnosti je NO Hajduka koji je sa svojim idealnim tempiranjem uspio upropastiti sve dobro napravljeno u dotadašnjem proljetnom dijelu prvenstva”, oštro je zaključio Jeličić prokomentiravši potom stanje u svalčionici modrih:

“Možete zamisliti kakva atmosfera vlada, prostora za regeneraciju je jako malo, ja želim da Dinamo bude ono što je nekad bio – organizacija s kojom su se identificirali svi navijači, ponos Zagrepčana, ali i svih Hrvata. Jako sam tužan jer većina ovih igrača nikad neće doživiti slast osvajanja trofeja s navijačima. Jedina pozitivna stavr trenutno je Dinamova mladost koja je dokaz kako naša liga mora biti razvojna”.

O Majeru…

“Čestitke Tomiću i igračima, pokazali u stav, ali i građansku hrabrost jer su dva puta pobijedili Dinamo, siguran sam da Tomić ne bi, kao neki njegovi prethodnici, vadio ključne igrače u finišu utakmica s Dinamom”.

“Da Lokomotiva nije druga momčad Dinama Majer bi otišao u Samdpodriju za mnogo više novaca, ali ako već mora ići u Dinamo nek uzme desetku, veliki ugovor i izvođenje penala!”, za kraj je poručio Jeličić pohvalivši i Dejana Radonjića.

TKO JE BORNA SOSA? Upoznajte mladića koji je spreman za velike stvari!

Komentari

komentara

« Povratak