KAKAV PSIHOPAT! Legendarni nogometaš pljunuo navijača i njegovu kćerku!

FOTO:

Legenda Liverpoola, a sada uspješan, citiran i ugledan sportski komentaor, do jučer je bio omiljeni tip u Engleskoj, ali to će se sada promijeniti. Bivši engleski reprezentativac Jamie Carragher izgubio je živce nakon poraza svog Liverpoola od Manchester Uniteda u subotu i napravio vrlo degutantan i nepromišljen potez.

Carragher loš gubitnik

Veliki branič očito je bio loše volje nakon što je Liverpool izgubio na gostovanju kod Manchester Uniteda 2:1. Carragher je čekajući na semaforu, isprovociran od navijača Uniteda, pljunuo na njih.

Navijač Uniteda je dozivao velikog braniča te cijelo vrijeme se derao od sreće da je United dobio 2-1. A Jamieu baš nije bilo do šale..  Snimka je vrlo brzo izašla u javnost, a Carragher se malo primirio, uputio je ispriku i pokajao se. ”

Ostaje bez posla?

“Žao mi je. Ružno je to što sam učinio i moram se osobno ispričati obitelji. Napadali su me cijelim putem dok smo se sporije kretali u prometu, prije nego što je snimljen video”, kazao je kasnije nogometni stručnjak i komentator Skyja.

Muškarac na kojeg je Jamie pljunuo tvrdi suprotno. “Uopće nisam, bio bezobrazan, samo sam povikao njegovo ime”, veli muškarac na čiju je kći pljunuo Carragher.

U engleskim medijima pojavila se informacija kako je Carragheru sada posao itekako ugrožen jer Sky Sports ne tolerira ovakvo ponašanje.

 

Komentari

komentara

« Povratak