KAPETAN JE ISCRPLJEN: „Do Rusije ne bi smio uopće trenirati!“

FOTO:

Luka Modrić odigrao je najviše minuta od naše ekipe na SP-u, uz Perišića jedini je startao na sve četiri utakmice. Iz tabora Vatrenih stigla je vijest da Luka igra jer voli ostati u ritmu utakmice, ali protiv Danske se vidjelo da je kapetan na rezervi.

Kapetan na rezervi

Mogli su se navijači pojesti od muke kada je Modrića promašio penal u produžecima, ali vidjelo se da nedostaje snage i koncentracije, nije to tako lako. Na travnjaku je boravio najviše od svih igrača, čak 365 minuta. Protiv Argentine, Nigerije i Danske igrao je cijeli susret i pretrčao skoro 10 kilometara po dvoboju!

Sasvim je bilo jasno nakon naporne sezone u Realu da Luki nedostaje goriva u završnici. Trebalo bi ga svakako pričuvati do utakmice s Rusima, vođa ekipe je od presudne važnosti.

„On u ova tri-četiri dana do utakmice uopće ne treba trenirati. Može odraditi dva lakša treninga od pola sata, malo se rastrčati i to je to. Imao je velike napore, ali to bi ga vratilo u pravo stanje.“ – smatra bivši izbornik Otto Barić.

Naši momci će imati ukupno šest dana stanke do susreta s domaćinom Mundijala, vjerujemo da će to biti sasvim dovoljno da se glavni igrači regeneriraju i budu pravi.

Opet on! Hrvatska saznala ime glavnog suca za susret s Rusijom!

Komentari

komentara

« Povratak