Je li ovo moguće? Fiorentina ipak prihvatila faraonsku ponudu za Kalinića!

FOTO: Getty

Informacije iz Italije govore da je Fiorentina prihvatila ponudu kineskog Tianjina za Nikolu Kalinića.

Kinezi su za hrvatskog napadača ponudili nevjerojatnih 45 milijuna eura, a u Fiorentini su shvatili kako bi odbijanje takve ponude bila ogromna pogreška. Navijači Fiorentine već slave najveći transfer u povijesti kluba, ali nešto se ovog puta pita i Kalinić, koji je u Italiju stigao prije dvije godine iz Dnjipra za samo pet milijuna eura.

Rekordni transfer i rekordna plaća za jednog Hrvata

A hrvatski reprezentativac zasad još nije prihvatio ponudu kluba iz Kine kojeg vodi legendarni Fabio Cannavaro. Kinezi mu nude 12 milijuna eura po sezoni, rekordnu plaću za jednog hrvatskog nogometaša.

Prilika karijere za Kalinića

Talijani pišu da bi Kalinić ipak mogao prihvatiti ponudu jer je svjestan da do kraja karijere neće dobiti bolju ponudu, a posebno nakon što su kineske vlasti odlučile zaustaviti nenormalno trošenje novca njihovih klubova na transfere.

Fiorentina već pronašla zamjenu?

Da je Kalinićev odlazak izvjestan pokazuje i aktivnost Fiorentine na tržištu. Naime, talijanski klub već traži nasljednika za hrvatskog napadača. Zasad je Firenzi najbliži Simone Zaza, Bilićev promašaj koji je u West Hamu igrao na posudbi iz Juventusa.

Izvor: index.hr

Komentari

komentara

« Povratak