Je li Zoran Zekić u pravu? “Teško je prihvatiti odluku izbornika…”

FOTO:

Početkom tekućeg tjedna izbornik hrvatske nogometne izabrane vrste Zlatko Dalić obznanio je reprezentativnu listu igrača za predstojeće ožujske prijateljske oglede s Peruom (23. ožujka) i Meksikom (27. ožujka) u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon Osijekovog službenog priopćenja, u kojem se ističe svojevrsna nevjerica jer čak i na širem spisku reprezentativaca pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji nije uvršten nijedan igrač osječkog prvoligaša, očitovao se i Zoran Zekić.

Osijekov šef stručnog stožera na današnjoj medijskoj konferenciji uoči najave nedjeljnog prvenstvenog susreta s Cibalijom između redaka izrazio je nezadovoljstvo odlukama hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

“Izbornik radi posao onako kako misli da je najbolje i cijenim svaku njegovu odluku, no slažem se i s gledištem našeg kluba jer smatram kako u Osijeku zaista postoje igrači koji su zavrijedili malo više njegove pozornosti. Teško mi je prihvatiti činjenicu da među 29 pozvanih nema nijednog igrača iz Osijeka. Primjerice, da Borna Barišić nije pozvan jer ga neko vrijeme nije bilo u momčadi zbog ozljede, a pozvani su neki drugi na njegovoj poziciji koji iza sebe imaju samo jednu odigranu utakmicu. Imamo dva mjeseca ispred sebe da nam se igrači pokažu u pravome izdanju i ne sumnjam da će onda i izbornik posegnuti za nekima od njih, pritom razmišljajući koga povesti na Svjetsko prvenstvo u Rusiji”, na koncu je optimistično zaključio Zoran Zekić.

ZLATKO DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA TURNEJU U SAD-U: Vratio nam se Ćorluka!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak