LUKA JE KRALJ: Stigao najbolji dokaz zašto je Modrić tako cijenjen u Madridu!

FOTO:

Toni Kross? Sergio Ramos? Gareth Bale? Marcelo? Pa je li onda Karim Benzema u pitanju? Ne! Glavna faca u Madridu je hrvatski maestro LUKA MODRIĆ!

Pored svih zvijezda koje Real Madrid ima, jedno ime se ipak najviše ističe. Otkad je otišao Cristiano Ronaldo definitivno najveća zvijezda najtrofejnijeg svjetskog kluba je Luka Modrić!

Luka je odigrao turnir života i svoju Hrvatsku doveo sve do finala kao pravi kapetan. Nažalost, u finalu je stao kraj prekrasnom nizu, jer Francuzi su ipak bili jači iako nisu bili nešto bajni u toj finalnoj utakmici.  A španjolski AS donosi fascinantnu vijest. Modrić je postao ikona Real Madrida!

 

Otkad je odveo Hrvatsku do srebra i postao najbolji igrač Svjetskog prvenstva, zahtjevi za njegov dres Reala su naprosto eksplodirali. Ovo je pravi dokaz kako je hrvatski veznjak dotaknuo sam vrh u nogometnom svijetu. Sanjao je veliki rezultat s reprezentacijom i san je postao stvarnost prije nekoliko dana. A što se tiče klupskog nogometa, tu dominira već nekoliko godina pa ga se sa sigurnošću može nazvati najboljim veznjakom svijeta. I to zaista traje već 4-5 godina…

PEH ZA KALINIĆA: NEĆETE VJEROVATI PO KOGA JE KRENUO ATLETICO MADRID!

JAVIO SE ‘NIKOLA KALINIĆ’ i nasmijao fanove: “Ovo je prevršilo svaku mjeru…”

 

Komentari

komentara

« Povratak