Milanski Inter na hrvatski pogon: Perišiću i Brozoviću se pridružuju još dva Hrvata!?

FOTO:

Talijani su se ovih dana poprilično raspisali o pojačanjima koja sprema milanski Inter. Prema nekim najavama, čak dvojica Hrvata mogla bi na ljeto doći na Giuseppe Meazzu.

Inter na hrvatski pogon

Već se neko vrijeme piše kako će Dinamo na ljeto, osim Ante Ćorića i Borne Sose ostati i bez Filipa Benkovića! Ponude za 21-ogodišnjeg Benkovića stižu sa svih strana: Benfica, Borussia Dortmund, Celtic… Ipak, Sky Sport Italia, tvrdi kako je sve njih nadmašio milanski Inter s ponudom vrijednom 15 milijuna eura. Iz klubova za sad još nema službenih priopćenja.

Osim Benkovića, mediji tvrde kako Inter u svoje redove želi vratiti Matea Kovačića. Mateo je za nerazzurre igrao od 2012. do 2015. kad je prodan u madridski Real. Talijani bi navodno za 24-ogodišnjaka ponudili tridesetak milijuna eura.

Cijeli rasplet ovih nagađanja vjerojatno će se dogoditi tek nakon Svjetskog prvenstva, a dosta toga ovisi i o krajnjem plasmanu Intera u Serie A po završetku sezone.

U svakom slučaju, bilo bi odlično, osim Ivana Perišića i Marcela Brozovića, u plavo-crnom dresu vidjeti i Benkovića i Kovačića!

Komentari

komentara

« Povratak