Mnogima se neće svidjeti: Hernan Crespo otkrio zašto Messi ne želi Icardija u argentinskoj reprezentaciji!

FOTO:

Tijekom intervjua za talijanski La Gazzetta dello Sport, bivši Interov i Milanov napadač, Hernan Crespo progovorio je o vrućoj temi u Argentini – Mauru Icardiju.

Podijeljena mišljenja o Icardiju

Hernan Crespo se, u intervjuu za La Gazzetta dello Sport dotakao teme Lionela Messija i njegovog utjecaja na odluke argentinskog izbornika Jorge Sampaolija. Ovaj 42-ogodišnji bivši napadač smatra da Barcelonina zvijezda stoji iza svih Sampaolijevih odluka, pa tako i one da se Mauro Icardi ne zove u nacionalnu momčad. Evo što Crespo misli o Icardiju:

„U kaznenom prostoru nema boljeg igrača od njega. Kad dobije loptu, ubojit je. Poslije Cristiana Ronalda i Lionela Messija, koji su obojica s neke druge planete, nekoliko je napadača koji zaslužuju treće mjesto. Po mom mišljenju, Icardi je definitivno jedan od njih.“

Na pitanje zašto usprkos svemu za Icardija nema mjesta u reprezentaciji Argentine, Hernan je bio jasan:

„U Argentini? Čini se da Icardi jednostavno nije jedan od Messijevih prijatelja. Nacionalni tim se trenutno sastoji od zatvorenog kruga igrača, ako me razumijete? Icardi nije dio tog kruga i zbog toga, na žalost, neće u Rusiju na SP. Momčad treba napadača kao što je on, no Sampaoli i Messi ne misle tako.“

Za Hrvatsku, koja igra s Argentinom u skupini, ovo i nije toliko loša vijest. Argentinska je javnost, pak, podijeljena oko ove teme. Ipak, svima im je zajednička bojazan da se ovakav, pomalo bahati, stav Messija i Sampaolija, ne obije čitavoj reprezentaciji o glavu.

Svaka čast: odbio silne milijune da bi postao izbornik posrnule velesile

 

Komentari

komentara

« Povratak