Modrić u Interu? Brazilski Ronaldo jasno dao do znanja što misli o ovom transferu!

FOTO:

Definitivno top tema posljednjih nekoliko dana je potencijalni transfer Luke Modrića iz madridskog Reala u milanski Inter.

Svi čekamo!

Luka Modrić je i prije Svjetskog prvenstva slovio za jednog od najboljih igrača na svijetu. U Rusiji je samo dobio potvrdu svojih kvaliteta, osvojivši Zlatnu loptu! U skladu s tim, ne iznenađuje medijska prašina koja se podigla glasinama o njegovom prelasku u Inter iz Milana. I dok Talijani pišu kako je do realizacije transfera preostalo jako malo detalja, Španjolci uvjeravaju kako za to nema nikakve šanse.

Navijači talijanskog kluba s velikom nadom iščekuju svaku novu vijest, a isto vrijedi i za brojne poznate ljude u svijet nogometa. Jedan od onih koji je prokomentirao cijelu situaciju je i bivši igrač Intera, ali i Real Madrida, slavni Brazilac Ronaldo. Za Sky Sports Ronaldo je rekao:

„Tržište je ponekad jako čudno. Svašta se može dogoditi. Ja sam veliki navijač Intera i zaista se nadam da će moj bivši klub uspjeti ostvariti zacrtane planove. Ne znam jesu li se uspjeli dogovoriti, je li to blizu realizacije, ali nadam se da hoće. Svi čekamo tu odluku! Svaki veliki klub se želi pojačati, a Inter je veliki klub!

Na kraju, Brazilac se osvrnuo i na svog portugalskog imenjaka:

„Dolazak Cristiana je odlična stvar za talijanski nogomet! Posljednjih sezona Serie A je bila u padu, a ovo je idealna prilika da se vrati u velikom stilu!“

Komentari

komentara

« Povratak