KAKO JE OVO MOGUĆE? Bradarić oštro kažnjen, a Kek poslao sarkastičnu poruku!

FOTO:

Na Rujevicu je dostavljena disciplinska odluka o sankcijama kapetanu Filipu Bradariću za dva žuta/crveni karton i dosta “slikovito” obraćanje sucu Zebecu po svršetku izgubljenog polufinala Kupa s Dinamom.

Bradarić je dobio kaznu zabrane nastupa na tri utakmice s time da je neigranjem prije četiri dana u Koprivnici jednu utakmicu već odsjedio, pa mu ostaje pauziranje u petak (18 sati) kod Rudeša te na gostovanju u Puli.

Kapetan se, dakle, vraća za devet dana protiv Osijeka kada će bijeli napokon igrati i na svom stadionu. Kup utakmica Dinamo – Rijeka 3:0 odigrana je 4. travnja, sankcije su “putovale” osam dana. Hajduk je zbog naopako okrenute HNS-ove zastave kažnjen u roku odmah.

“A da… Ne znam kako snimke danas “putuju”, ali očigledno im treba puno dok dođu do onih koji trebaju odlučiti. A valjda i traje da se sve to pregleda”, sarkazmom je šef Matjaž Kek komentirao više od tjedan dana razmaka između događaja i odrezane kazne tj. držanje Rijeke u neznanju kada će moći računati na svog najboljeg igrača.

To je rekao i tu stao. Na temu “HNS-ovi disciplinci” više mu se nije razgovaralo.

VIDEO: Pogledajte što se dogodilo kada su se nakon utakmice na Bernabeuu susreli Ronaldo i Buffon!

Daniel Vukušić/24sata

Komentari

komentara

« Povratak