Napokon se oglasila Torcida i Štimcu poslala brutalnu poruku!

FOTO:

Hajduk je u vrlo turbulentnom razdoblju. Nakon jako lošeg starta u prvenstvo, smijenjen je trener Željko Kopić, a na njegovo je mjesto došao Zoran Vulić. U cijeloj priči, našao se i Igor Štimac…

Torcida oštro po Štimcu

Simpatizeri Hajduka ne pamte ovako loš start u sezonu. Nakon dugo previranja, trener Željko Kopić dobio je otkaz, a njega je zamijenio stari Hajdukov znanac Zoran Vulić.

Posljednjih dana, na krizu u Hajduku, u nekoliko se navrata osvrnuo bivši hrvatski reprezentativac Igor Štimac. Po njemu je glavni uzrok kaosa u splitskom klub udruga Naš Hajduk. S obzirom da se dosta pisalo kako je Kopić dobio otkaz upravo zbog kave sa Štimcem, Igor nije propustio jučer poslati novu provokaciju. Uz objavu slike na kojoj pije kavu s Vulićem, obećao je i da će ga opet pozvati na kavu.

Kako prenosi Dalmatinski portal, Štimac je priznao kako prima konstantne prijetnje od strane mlađe generacije Torcide.

Na Štimčeve izjave, konačno se oglasila i Torcida:

„Do sada smo ignorirali riječi Igora Štimca jer je on za nas nebitan lik, ali je on očito počeo koristiti tu situaciju na najsramotniji način – spominjući naše pokojne prijatelje Pavu Grubišića Čabu i Žana Ojdanića, govoreći laži. Poručujemo tom gazdinom konjušaru da nastavi ljubiti prsten Zdravku Mamiću, što je i do sada radio, te da u svoja prljava usta ne stavlja naše pokojne prijatelje!”, rekao je Toni Baletić, tajnik Torcide.

JEDNOM ĆE IZGUBITI GLAVU: Mourinho dobro „zaronio“ na Wembleyu!

Komentari

komentara

« Povratak