Novi problemi za Kovača: još jedan iskusni igrač najavio odlazak iz Bayerna!

FOTO:

Menadžer Roberta Lewandowskog najavio je kako njegov klijent želi otići iz Bayern Munchena, a pod upitnikom su i ostanci Artura Vidala te Juana Bernata i Thiaga Alcantara. Na žalost, još je jedan iskusni igrač potvrdio da odlazi iz bavarskog kluba.

Željan je novih izazova

Jedan od glavnih stupova obrane Bayern Munchena, godinama je Jerome Boateng. S Bavarcima je u šest navrata bio prvak Njemačke, ali i prvak Europe. Ipak, čini se kako je 29-ogodišnjem Boatengu Bayern pomalo dosadio te nakon Svjetskog prvenstva planira naći novi klub.

„Osvojilo smo sve što se moglo osvojiti u klupskom nogometu. Karijera je vremenski ograničena i ne mogu se zavaravati kako je ispred mene još deset godina profesionalnog nogometa. Ipak, znam da još fizički mogu pružati vrhunske partije, čak i napredovati, no trebaju mi novi izazovi.“, objasnio je Boateng, a zatim nastavio:

„Polako sam došao do točke u kojoj sam se upitao – što još nisam ostvario? Želim li nastaviti u istom klubu i raditi na istim starim ciljevima? Sve je to osobni izazov. Ovo nisu pitanja karijere, nego više životna pitanja.”

Boateng nije otkrio je li već odlučio gdje će nastaviti karijeru, ali jedno je sigurno – Niku Kovača čeka puno posla u stvaranju nove Bayernove momčadi.

Komentari

komentara

« Povratak