NOVI SKANDAL U REPREZENTACIJI: Ognjen Vukojević potjeran iz reprezentacije!

FOTO: Instagram

Hrvatski nogometni savez odlučio je razriješiti dužnosti suradnika stručnog stožera hrvatske reprezentacije Ognjena Vukojevića, koji više neće biti član delegacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vukojević je nakon susreta Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva na društvenim mrežama objavio sporan video, za što je Fifa otvorila disciplinski postupak i na koncu samo opomenula Vidu.

Vukojević je u stožeru reprezentacije obavljao ulogu opservatora te mu je povučena momčadska akreditacija za Svjetsko prvenstvo.

“Hrvatski nogometni savez ovim se putem ispričava ruskoj javnosti za postupak člana stožera reprezentacije.”

“Ovim putem, Ognjen Vukojević i Domagoj Vida također se ispričavaju za izjave koje u svojoj namjeri nisu imale političke konotacije, ali su ostavile prostor za takve interpretacije”, dodaje HNS u priopćenju.

Za stranicu saveza oglasio se i Vukojević:

“Razumijem i poštujem odluku Hrvatskog nogometnog saveza. Ne bih želio biti teret reprezentaciji uoči izuzetno važnog polufinalnog susreta Svjetskog prvenstva kada je najpotrebniji mir. U mojim izjavama nije bilo nikakvih političkih konotacija, želio sam samo zahvaliti za podršku prijateljima u Ukrajini i mom klubu, kijevskom Dinamu, koji mi je dopustio sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Međutim, razumijem da se te izjave mogu i drugačije interpretirati.”

“Zbog toga mi je žao i ispričavam se ruskoj javnosti ako su doživjeli moje izjave na takav način. Izuzetno sam ponosan na ono što je Hrvatska do sada napravila u Rusiji i dečkima želim puno sreće u preostalim utakmicama. Bit ću njihov najveći navijač do samog kraja!”

JE LI OVO MOGUĆE? Gotov SP za Domagoja Vidu!? Prijete mu dvije utakmice suspenzije!

 

Komentari

komentara

« Povratak