NOVI SPEKTAKL: Osijek pred rasprodanim Ibroxom ide po novo čudo!

FOTO:

Morali su Bijelo-plavi puno bolje kapitalizirati prvu utakmicu protiv Rangersa na domaćem terenu. Iako su izgubili 0:1, iz praktički jedinog udarca na gol gostujuće ekipe, previše su promašivali i to im se osvetilo. Ekipa Zorana Zekića bila je bolja momčad kada se sve zbroji, Rangersi stvarno nisu netko koga bi se trebalo pribojavati, u rangu su Luzerna protiv kojeg je Osijek igrao prošle sezone.

Upravo zato, na krilima pobjede nad Hajdukom, prvoligaš s Drave morao bi jurnuti na pobjedu večeras od 20:45 u Škotskoj. Jedan brzi pogodak u prvom dijelu radikalno bi promijenio stvari na terenu, sva voda bi išla na mlin osječke ekipe.

Trener Zekić se u najavi susreta poslužio rečenicom slavnog Winstona Churchilla i istaknuo kako mora biti veliki optimist: „Nije dovoljno se boriti, treba pobijediti!“

Nastavio je potom dati neka svoja razmišljanja: „Zna se da nam treba barem gol, a ako oni zabiju, onda dva, i tome ćemo podrediti svoj način igre. Dakako da nećemo jurnuti grlom u jagode nego ćemo biti strpljivi i nametnuti se domaćinu pa čekati da nam se ukaže mogućnosti zabiti. Ako postignemo prvi gol, za Rangers će utakmica postati pravi pakao.“

Dodao je kako ne smiju biti impresionirani prepunim Ibroxom (procjenjuje se da će biti 50 tisuća gledatelja) , te da će ozračje doprinijeti napadačkoj igri sa obje strane. Važna je vijest da će Ezekiel Henty biti spreman za ovaj okršaj, a ukoliko Osijek prođe ovu prepreku igrati će protiv slovenskog Maribora.

Ne treba sumnjati da bi Kohorta napunila stadion u susjednoj Sloveniji, a taj susret nije uopće nemoguć, jer s Gerrardovim momcima se itekako može igrati!

Nudili 60 milijuna eura Realu: Mateo Kovačić odbio odlazak u veliki engleski klub!

Komentari

komentara

« Povratak