ODLIČNO: Sjajne vijesti stižu za Parmu uoči povratničke sezone!

FOTO: Parma Calcio

Odlične informacije za sve ljubitelje nogometa stigle su iz talijanskih novina. Legendarnom klubu Parmi biti će vraćeno pet bodova uoči početka nove sezone talijanske lige! Odluka je to nakon uložene žalbe čelnika Parme, jer se klub sumnjičilo da su prošle sezone namjestili drugoligaški dvoboj protiv Spezie.

Vijeće za žalbe NS Italije poništilo je prvotnu presudu, tako da će klub biti kažnjen samo novčano, morati će platiti kaznu od 20 tisuća eura. No, neće puno dvostruki osvajač Kupa Uefe žaliti za tim jer će biti bodovno izjednačeni sa ostalim klubovima, što je svakako najbitnija činjenica.

Pomilovan je i napadač Emanuele Calaio, koji je kažnjen sa čak dvije godine neigranja, ali će se 36-godišnjak početkom 2019. godine moći vratiti na zeleni teren i dostojno završiti karijeru. I prije par godina Parma je imala problema, zbog bankrota i financijske muljaže izbačeni su na samo dno, Seriu D.

No, ubrzo se talijanski velikan oskolio i u samo tri godine se vratio prvoligaškom nogometu. Veliku povratničku premijeru imat će kod kuće protiv Udinesea na ikonskom Ennio Tardiniju.

VIDEO: Villareal napravio pravi raritet na predstavljanju nove zvijezde!

 

Komentari

komentara

« Povratak