OVO IZGLEDA JAKO LIJEPO: Puma stigla u AC Milan, objavljeni dresovi za iduću sezonu!

FOTO:

AC Milan je punih 20 godina surađivao sa Adidasom, poznatom njemačkom markom sportske opreme. No, stigao je kraj dugoročnoj suradnji…

Puma po prvi put…

Adidas je bio dio Milana od 1990. pa do 1993. godine. Zatim je punih pet godina sponzor bio talijanski Lotto Sport. A onda se opet vratio Adidas…

I sada je došlo vrijeme da u kultni klub dođe novi sponzor. Iako su slavni dani ovog kluba zaista daleko, uprava kluba radi na poboljšanjima.

Milan je 12. veljače ove godine objavio kako je postigao dogovor o suradnji sa Pumom. Direktor Milana, Marco Fassone, rekao je prilikom potpisa:

“Jako sam sretan što mogu objaviti suradnju sa Pumom. Jako sam ponosan zbog toga. Puma je svjetski poznati brend i vjerujem da će ovo biti uspješna avantura. Njihov citat “zauvijek najbrži” savršeno se uklapa u našu logistiku. Puma je idealan partner za nove sezone koje nas očekuju…” Rossoneri će od Pume dobivati između 10 i 15 milijuna eura godišnje.

Bilo je špekulacija kako u talijanskog diva žele ući New Balance i Under Armour, ali Puma je dala najbolju ponudu. Zanimljivo, Adidas je davao Milanu nešto manje od 20 milijuna eura.

Puma od jačih europskih momčadi sponzorira Arsenal i Borussiju Dortmund.

Komentari

komentara

« Povratak