Ovo je bolno: Diego Simeone bez zadrške o Messiju i svojoj Argentini!

FOTO:

Argentinski mediji u javnost su plasirali audio zapis privatnog razgovora Diega Simeonea i njegovog pomoćnika u Atletico Madridu, Germana Burgosa.

Ružna istina

Težak poraz argentinske reprezentacije od Hrvata i danas je glavna tema sportskih medija.  Argentinska javnost ne bira riječi pokude za svoje nogometaše. U javnosti se pojavila audio snimka razgovora koji je vodio trener Atletico Madrida Diego Simeone sa svojim pomoćnikom Germanom Burgosom.

„Messi je dobar, ali samo zato što je okružen odličnim suigračima. No, ako moraš u normalnoj utakmici izabrati između Messija i Ronalda, koga ćeš izabrati?“, komentirao je Diego s kolegom, a potom je „opleo“ i po vrataru Willyju Caballeru koji je velike greške radio i u prijateljskim utakmicama:

„To što je golman radio protiv Španjolske i Italije, tada je otišlo pokraj vratnice. Šteta što tada nije pao gol, jer kad zas***š na SP-u, onda padne pogodak!“

Stanje u argentinskoj reprezentaciji je katastrofalno, smatra Simeone:

„Ono što se događa u zadnje četiri godine u našoj reprezentaciji je anarhija. Nema pravog vodstva ni uprave ni onih koji treniraju reprezentaciju!“

„Ova ekipa je izgubljena. Trebali su igrati od početka utakmice kao što su igrali protiv Islanda, iako se to ne može uspoređivati jer je Island slabiji protivnik. Kažu da su igrači najvažniji za igru momčadi, ali oni su tek 60%. Kad mi treneri zas***mo, onda je to gore nego kad to naprave nogometaši! Izbornik je mnogo toga loše odradio večeras!“, prenijeli su Simeoneove riječi argentinski, a kasnije i svjetski mediji.

KOJI LIKOVI: Pogledajte što su napravili na argentinskoj televiziji nakon poraza od Hrvatske!

Komentari

komentara

« Povratak