Plaćali bi ga i duplo: Manchester United zainteresiran za Juventusovog Brazilca

FOTO:

Britanski mediji u današnjem izdanju vijesti donose informaciju kako je Manchester United izuzetno zaintrigiran igrama 27-ogodišnjeg Juventusovog Alexa Sandra

Dvostruko veća plaća?

Brazilski branič, Alex Sandro mogao bi biti veliko pojačanje Manchester Uniteda već ovo ljeto. Prema navođenju Daily Mirrora, Jose Mourinho ima u vidu nekoliko igrača, a među njima je svakako i daroviti Juventusov Brazilac. Svota koja se spominje oko Sandra je 70 milijuna funti! Također, United bi bio spreman plaćati Sandra duplo više nego što ga plaća Juventus, odnosno oko 145 tisuća funti tjedno.

Alex Sandro je u Juventus došao 2015. iz portugalskog Porta. Sa „starom damom“ je osvojio Serie A i talijanski kup, a sam je u ovih nekoliko godina izrastao u jednog od najboljih lijevih braniča današnjice.

United je trenutno na drugom mjestu Premier lige (kao i Juventus u Serie A), a idući se tjedan bori za ulazak u četvrtfinale Lige prvaka (za koje se Juventus izborio prošli tjedan). Također, treba istaknuti kako je za Sandra već duže vrijeme zainteresiran Chelsea tako da će biti zanimljivo čekati ishod ovoljetnog prijelaznog roka.

Komentari

komentara

« Povratak