Plan za novu sezonu je napravljen: Arsenal kupuje Realovu zvijezdu

FOTO:

Španjolski ​Diario Gol donosi vijest kako su već počeli pregovori na relaciji Real Madrid – Arsenal. Predmet pregovora su možebitni transferi ili zamjene nekih igrača.

Poštena zamjena?

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez u kraljevski klub želi dovesti Arsenalovu uzdanicu, Hectora Bellerinija. Iako u Arsenalu (još) nisu ništa prihvatili, postoji mogućnost da će Madrižani osim određene svote u zamjenu ponuditi i Karima Benzemu.

Real Madrid traži igrača koji će moći mijenjati Danija Carvajala, a Bellerin im se čini kao odličan izbor. Ukoliko dođe do ovog transfera, najveći gubitnik će biti Barcelona, koja se već raspitivala kod Arsenala o ovom darovitom 22-ogodišnjem mladiću.

Isti izvor navodi kako bi u Arsenalu bili zadovoljni eventualnom zamjenom Bellerin-Benzema. Benzemu vide kao odličnog partnera siječanjskom pojačanju, Pierreu-Emericku Aubameyangu.

Naravno, zlobnici su odmah primijetili kako odnos snaga u ovoj zamjeni nije nikako ravnomjeran. 30-ogodišnji Benzema je poprilično loš ove sezone. U 32 nastupa u strijelce se upisao samo osam puta.

Komentari

komentara

« Povratak