POČELE SU I PSOVKE: Firmino brutalno spustio bahatom Ramosu!

FOTO:

Prije nekoliko dana objavili smo komični komentar kapetana Real Madrida, Ramosa, koji tim putem pokazao kako mu je dosta priče o finalu Lige prvaka. No, izgleda kako je sada dobio žestoki odgovor jednog igrača Liverpoola! Radi se o napadaču Redsa, Firminu, koji nije ostao dužan kapetanu Reala…

OTVORENI RAT?

Neki bi pomislili da Sergio Ramo proživljava teške trenutke u karijeri, ali njega baš briga za sve te napise i prijetnje. Naime, kapetanu Reala najviše se zamjera kako je ‘namjerno ozljedio’ najboljeg igrača Liverpoola, Salaha. Plus, tu je još nezgodni udarac koji je zadao vrataru Liverpoola, a on je od tog udarca imao blaži potres mozga.

Koliko ga točno diraju svi ti napisi i prijetnje, Ramos je najbolje pokazao u ovoj rečenici: ‘Nakon što je i golman izjavio da je dobio potres mozga nakon sudara sa mnom samo još fali da Firmino kaže da se prehladio od mojih kapljica znoja.’ U međuvremenu, stigao je ekspresni odgovor Firmina, kojeg je očito naljutio:

“Ne volim komentirati Ramosa. Mislim da on ima svoj pogled na finale pošto je osvojio trofej. Mislim da je ispao veliki idiot zbog toga. Ali to je ok”, brutalno iskren bio je Firmino koji je tako poslao sočnu uvredu kapetanu Reala.

Komentari

komentara

« Povratak