Ponovno ide u Englesku? Fernando Torres dobio poziv od starog prijatelja!

FOTO:

Kako je sam najavio, Fernando Torres će na kraju ove sezone napustiti svoj Atletico Madrid. Torres je u Atletico stigao kao 11-ogodišnjak i ondje je bio sve do 2007. Potom je igrao u Liverpoolu, Chelseau i Milanu, da bi se 2015. ponovno vratio u voljeni klub.

Karijeru nastavlja u Engleskoj?

Mnogo je špekulacija oko novog kluba u kojem će igrati 34-ogodišnji Fernando Torres. Nedavno je vijest bila Torresov navodni odlazak u Kinu ili američki MLS, no on je sam izjavio kako bi volio igrati u Europi.

Danas britanski i španjolski mediji javljaju kako je Španjolac dobio poziv iz Premier lige. Radi se o klubu Newcastle Unitedu kojeg vodi Rafa Benitez. On i El Nino poznaju se još iz Liverpoola. Benitez je, naime od 2004. do 2010. vodio „Redse“, a Torresa bio jedan od ključnih dijelova te momčadi.

Ovo nije jedini britanski klub zainteresiran za Torresa. Interes je pokazao i škotski gigant Glasgow Rangers. Nedavno je na njihovu klupu sjeo Torresov bivši suigrač iz Liverpoola, Steven Gerard. Očito, i njemu je Torres ostao u dobrom sjećanju iz dana kad su dijelili svlačionicu.

TRANSFER JE SVE BLIŽE: Je li ovo dokaz da Neymar dolazi u Real Madrid?

Komentari

komentara

« Povratak