POZNATI ŠPANJOLSKI NOVINAR OTKRIVA ZAŠTO REAL ŽELI LETICU: ‘Stvar je vrlo ozbiljna…’

FOTO:

Real Madrid želi Hajdukovog golmana Karla Leticu – vijest koju je na subotnjoj naslovnici raspalila Marca i vijest koja je poput bombe odjeknula Hrvatskom. Ali nije ona iznenadila samo hrvatsku javnost nego i španjolsku jer do sada se Letičino ime nije pojavljivalo uz interes Reala.

Novinar koji rijetko griješi!

Međutim, ovakvi transferi nisu strani kraljevskom klubu. Važno za spomenuti u svemu ovome je i ime autora koji je u Marci objavio ekskluzivnu informaciju – novinar José Félix Díaz je prilično ugledan, dobro je upoznat s dešavanjima u Realu i rijetko griješi u svojim informacijama.

Iako se informacija pojavila kao iz vedra neba, postoji savršeni razlog zbog kojeg one koji poznaju Real Madrid i njegovo djelovanje na tržištu, ona ne bi trebala čuditi. Ovakvi transferi zapravo savršeno odgovaraju njihovoj politici. Nije tajna da kraljevi žele dovesti golmana, osnažiti opcije na svojim vratima, ali kraljevi zapravo ne žele zamijeniti Keylora Navasa nego drugog vratara Kiku Casillu!

Zbog toga i traže mladog i jeftinog golmana koji bi mogao stasati u klubu, učiti uz najbolje stručnjake, razvijati se uz Navasa. Savršeno im je odgovarao Athleticov golman Kepa Arrizabalaga, ali transfer je propao jer Zidane nije želio kupovati prije ljeta, a Kepa nije želio čekati pa je potpisao novi ugovor s klubom iz Bilbaa.

A činjenica je da zapravo nakon Kepe Real nije imao rezervne opcije, na njihovom radaru nije bilo zanimljivog mladog golmana. Zbog toga se u Realu polako već okretali opciji B – imenima poput De Gee, Courtoisa, Donnarumme – popularnim i skupim imenima, ali i sigurnim rješenjima. Ali, onda su pronašli Leticu – ako im se uistinu toliko dopada, kako piše Marca, mogao bi se odlično uklopiti u njihovu politiku.

STJEPAN SPAJIĆ ‘ROĐO’ BIO BI PONOSAN: Hrvatski Dragovoljac dobio čudesne nove dresove!

Što Vi mislite, je li pametno da Karlo Letica napusti Hajduk i napravi čudesni transfer u Real Madrid?

Goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak