PREDSTAVLJEN NOVI TRENER: Nenad Bjelica sa stilom odgovorio Kohorti zbog prekriženog murala…

FOTO:

Danas je i službeno predstavljen Nenad Bjelica kao novi trener GNK Dinama, a vrijeme će pokazati je li on pravo i dugotrajno rješenje.

Bjelica je spreman

Odmah na početku konferencije potvrđeno je kako je situacija u klubu bila kaotična i da su morale doći promjene. A to je samo značilo potjerati Jurčevića s klupe Dinama…

“Velika mi je čast biti trenerom Dinama. Nadam se da ću uspjeti svojim radom poboljšati klub, dovesti ga na očekivani nivo. Jako sam sretan što sam tu”, rekao je Bjelica na početku.

“Moj najveći zadatak je razgovor s igračima, vidjeti što im je u glavama u ovom trenutku. Ne razmišljam o Kupu i Hajduku, razmišljam o sljedećoj utakmici.”

“Bit ću fokusiran na svoj rad, na moje igrače. Znam težinu situacije, spreman sam se uhvatiti u koštac sa svime, ja sam trener koji voli odgovornost, imam jasnu sliku onoga što želim na terenu i ako treba ući u konfrontacije koje će poboljšati ekipu, spreman sam na to. Takav je moj karakter i mislim da me je Dinamo zato i angažirao.”

Bjelica je u karijeri vodio Karnten, Lustenau 07, WAC St. Andra, Austria Beč, Spezia, Lech i sada Dinamo.

Odgovorio navijačima Osijeka

Ružna situacija dogodila se jučer u Osijeku. Naime, navijači Osijeka negativno su reagirali na vijest kako je njihov bivši igrač i istinski idol postao trener Dinama te su prekrižili mural posvećen njemu. A on je mirno odgovorio:

“Što god da se dogodi u Osijeku, to neće promijeniti moju ljubav prema gradu i klubu. Takav potez razumijem, ali jednostavno sam profesionalac. Bio sam spreman otići u Osijek i bilo koji klub. Sa svima imam dobre odnose i nemam problema s tim, nije mi drago, ali poštujem njihov potez.”

STIGLA JE POTVRDA: Evo kada se Neymar vraća na teren!

Komentari

komentara

« Povratak