Priprema za susret s Hrvatskom: Nigerijci odabrali zanimljivog protivnika za pripremnu utakmicu!

FOTO:

Reprezentacija Nigerije je, kao dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, odabrala zanimljivog protivnika.

Atletico nakon finala leti u Nigeriju

Za desetak dana, točnije 22. svibnja, reprezentacija Nigerije će ugostiti Atletico Madrid. Vijest je ovo koju je potvrdio nigerijski nogometni savez, ali i predsjednik španjolske La Lige. Za Nigerijce će ovo biti dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Predsjednik La Lige Javier Tebas je ovaj susret najavio riječima:

„Ovo je povijesna najava i jako smo uzbuđeni što možemo podijeli ovu vijest s nigerijskim navijačima. Atletico Madrid, jedan od najvećih klubova u La Ligi, doći će u Nigeriju i omogućiti svojim navijačima da uživaju u nogometu svojih omiljenih zvijezda. Afrika i Nigerija posebno su važni i imaju veliku ljubav za španjolski nogomet, a to je ono na što smo jako ponosni.”

Iz Nigerije najavljuju kako će se susret igrati na Godswill Akpabio International stadionu u gradu Uyo. Priliku da zaigraju s velikim nogometnim zvijezdama pritom će dobiti manje afirmirani igrači, koji igraju domaću ligu.

S druge strane, teško da su igrači Atletica posebno oduševljeni ovom idejom, s obzirom da samo tjedan ranije igraju susret finala Europske lige protiv Olympiqua iz Marseillea.

Upravo s Nigerijom Hrvatska nogometna reprezentacija otvara Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, 16. lipnja.

Cristiano Ronaldo otišao korak dalje! Uskoro postaje superheroj!

Komentari

komentara

« Povratak