Radamel Falcao javno prozvao glavnog krivca za ispadanje Kolumbije iz daljnjeg natjecanja!

FOTO:

Kolumbija je u utakmici s Engleskom, u lutriji jedanaesteraca ispala sa Svjetskog prvenstva. Kapetan Radamel Falcao javno je prozvao „krivca“ za ispadanje svoje reprezentacije iz daljnjeg natjecanja.

Ogorčeni Falcao

Kolumbija je u 93. minuti utakmice protiv Engleske, golom Yerrya Mine, produžila nadu u prolazak u četvrtfinale. Ipak, nakon produžetaka, uslijedila je lutrija jedanaesteraca koja je otišla na englesku stranu, a Kolumbijce poslala kući.

Po mnogima, ovaj je susret bio jedan od najtežih za suđenje jer su obje strane puno faulirale protivnike, ali i dosta simulirale. Suca Marka Geigera mnogi optužuju za loše suđenje, a između ostalih i jučerašnji kapetan Kolumbije, Radamel Falcao.

„Odmah mi je bilo jako čudno što je delegiran američki sudac, a igramo s Engleskom. Iskreno govoreći, takva odluka odmah pobuđuje sumnje. On je pričao samo engleski. Stvarao nam je nervozu, a svaku 50-50 situaciju dosudio je u korist Engleza.“, ogorčeno je progovorio Kolumbijac te nastavio:

„Sudac nije imao isti kriterij za oba tima. Jako sam nezadovoljan njegovim suđenjem, nevjerojatno je da se tako sudi u osmini finala Svjetskog prvenstva. Na kraju mi je žao što smo ispali. Ostaje gorak okus jer mislim da smo mogli proći!”

Opet on! Hrvatska saznala ime glavnog suca za susret s Rusijom!

Komentari

komentara

« Povratak