SAZNALI SMO: Evo koja četvorka našem Daliću nudi nevjerojatne ugovore!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, odveo je Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji i tako postao nevjerojatno popularan u nogometnom svijetu. Za njegov potpis bore se četiri zanimljive reprezentacije…

ŠTO ĆE DALIĆ NAPRAVITI?

Naš izbornik očito nije u najboljim odnosima s HNS-om. Najviše im zamjera nevjerojatno blesavu situaciju oko Dražena Ladića, čovjeka kojem itekako vjeruje. HNS u početku nije bio zagrijan za njegovo imenovanje, ali su morali popustiti. Također sse pričalo nakon američke turneje da se radi o njegovoj smjeni, a to je posebno zasmetalo Daliću.

”Neću više raditi, a da mi netko radi iza leđa! Znam sve što se događalo, ali kažem vam iskreno sad: više neću raditi niti jedan dan u atmosferi u kojoj se meni nešto kuha iza leđa. Cijeli se život borim, guram sa svojim igračima i neću ostati niti jedan dan ako saznam da netko opstruira mene i moj stožer. To neću, želim čistu situaciju”, prenose SN Dalićeve riječi.

STRAŠNE PONUDE

Zlatko je izjavio kako ima četiri strašne ponude, ali je isto tako priznao kako ga to ne zanima. Samo mu je Hrvatska u glavi. Ali, puno toga se može promijeniti…

Prema pisanju Sportskih novosti, Zlatko Dalić dobio je čak četiri multimilijunske ponude, od nogometnih saveza Japana, Irana, Egipta i Uzbekistana od kojih su najizdašnije one Japana i Irana.

Navodno je Dalića nazvao njegov prijatelj Branko Ivanković, koji vodi iranski Persepolis, i rekao mu da će NS Irana učiniti sve ne bi li ga doveo.

KOVAČ JE PRAVI: EVO ŠTO O HRVATSKOM TRENERU MISLE ROBBEN I ALABA!

Ovakvi su rijetki: zbog zanimljivog razloga odabrao Liverpool umjesto Barcelone i Bayerna!

 

Komentari

komentara

« Povratak