Sele iz Madrida? Supruga Antoinea Griezmanna otkrila gdje će njen muž nastaviti karijeru

FOTO:

Mediji diljem Europe ovih dana izvještavaju kako je karijera Antoinea Griezmanna u Atletico Madridu došla svom kraju. Već ovog ljeta bi mogao napustiti Madrid, a supruga je nenamjerno otkrila novu destinaciju.

Jesmo li svi donijeli krivi zaključak?

Francuz Antoine Griezmann, ove je sezone postigao ukupno 23 gola i još od prošle godine ne prestaju nagađanja o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru. Iako sam Griezmann nije javno istupao o svojim željama, čini se da je Barcelona njegov izbor.

Catalunya Radio javlja kako je očito da se nešto „kuha“ s obzirom da je supruga mladog napadača, Erika Choperena, u intenzivnoj potrazi za kućom u Barceloni! Naime, dotična je gospođa angažirala agenciju za nekretnine s preciznim opisom detalja koje ona i muž očekuju od nove nekretnine. Prvi i osnovni uvjet je da bude na području grada Barcelone!

Naravno, mediji su, logično, odmah zaključili kako je ovo i više nego dovoljan znak kako je Griezmann zapravo već donio odluku.

Griezmann, bivši igrač Real Sociedada, u 196 utakmica u dresu Atletica postigao je nevjerojatnih 104 pogotka! Zbog toga ne čudi interes velike Barcelone za njega, pogotovo zato što Katalonci i dalje traže dostojnu zamjenu za Neymara.

Komentari

komentara

« Povratak