SENZACIJA: Dva engleska velikana kreću u borbu za Carla Ancelottija!

FOTO:

Britanski mediji danas donose zanimljivu vijest – dva moćna premierligaša na svojoj klupi žele vidjeti istu osobu – Carla Ancelottija!

Novi izazovi za Ancelottija

Prema pisanju Daily Expressa, za usluge talijanskog stručnjaka zainteresirani su Arsenal i Chelsea. I jedan i drugi klub će se na ljeto oprostiti s dosadašnjim trenerima. Arsene Wenger je već dugo vremena na izlaznim vratima, dok se o Antoniu Conteu priča kao o novom talijanskom izborniku.

Ancelottiju navodno i jedna i druga opcija odgovara, s obzirom da je bez angažmana od kraja devetog mjeseca prošle godine, nakon što je dobio otkaz u Bayern Munchenu.

Druga šansa u Chelsea-u?

Na posljednjoj utakmici Lige prvaka između Chelsea i Barcelone, 58-ogodišnje je talijanski stručnjak viđen na tribinama u društvu vlasnika Chelsea, Romana Abramoviča, što je potaknulo spekulacije o tome kako je Ancelotti očito već odlučio.

Ancelotti je već bio na klupi Chelsea, od 2009. do 2011. no uprava nije bila zadovoljna što je sezonu 2010./2011. klub na kraju završio kao drugoplasirani.

Ancelotti je trener s bogatim iskustvom, a možda najveći trag je ostavio u Real Madridu i Milanu. Iako ga se povezivalo i s izborničkom klupom Italije, Talijan je izjavio kako bi ipak radije bio trener nekom klubu nego nacionalnoj vrsti.

Komentari

komentara

« Povratak