SHOW IZ KOPRIVNICE: Raskinut ugovor zbog psovanja trenera!

FOTO:

Četiri mjeseca trajala je avantura Tome Kitanovskog (25) u Slaven Belupu. Ponajbolji desni bek HNL-a stigao je ove zime u Koprivnicu iz Istre 1961, a danas je slobodan igrač.

Iz Slavena tvrde kako Makedonac nije zadovoljio, no sam nogometaš otkrio je u intervju za SN kako odlazi iz kluba zbog lošeg odnosa s trenerom Tomislavom Ivkovićem.

“Revoltiran sam što su napisali da nisam zadovoljio. Postoji i druga strana priče. Na utakmici u Vinkovcima mi je trener Ivković psovao mater, sve se čulo u prijenosu utakmice. To u životu nisam doživio (tada ga je Ivković zamijenio nakon 30 minuta, nap. a.). Sljedeći dan sam kod direktora kluba tražio ispisnicu, ali uprava kluba na to nije ni pomišljala. Sad su ipak popustili i sporazumno smo raskinuli. Jedini razlog zbog kojeg sam napustio Slaven je trener Ivković, njegovo ponašanje prema meni, maltretiranje i torturana treninzima i utakmicama”, otkriva Kitanovski.

I uistinu, postoji video iz Vinkovaca u kojem Tomislav Ivković psuje Tomi Kitanovskom. Bilo je to 23. travnja protiv Cibalije u 27. minuti pri vodstvu ‘farmaceuta’ 2:1. Četiri minute poslije ga je izvadio iz igre.

“Bližeeee Kitaaaaaaaaa, Kitaaaaaaaaaa, j*bem li ti…”, vikao mu je Ivković pri akciji Cibalije.

Klupa nije dugo bila prazna: Arsenal ima novog trenera!

Komentari

komentara

« Povratak