SLAŽEMO SE: Domagoj Vida poslao fantastičnu poruku za Englesku!

FOTO:

Slavimo uz muziku, sokove, pivo… Udara se po stolu i pjeva. Najviše smo sretni zbog pobjede, a najviše zato što smo uveselili navijače na stadionu i u domovini, rekao je Domagoj Vida nakon herojske utakmice protiv Rusije u kojoj je zabio gol iz igre, pa i iz penala.

– Izgleda da kod nas nikad ne ide lako, ali počelo nam se vraćati za prošla prvenstva. Sve smo imali u svojim nogama, kaznili su nas iz prekida. Penali su bili na našoj strani, Suba je sve obranio što je trebalo. Kova nije zabio, ali nema veze. U polufinalu smo, idemo feštati malo i sutra se okrećemo novim obvezama – dodao je Vida.

Bila je to još jedna teška utakmica puna uspona i padova za “vatrene” koju su opet završili pobjednički…

– Bilo je tu malo umora, oni su išli na sve ili ništa. Nažalost, kaznili su nas, ali to je najmanje važno. Najvažnije je da je Hrvatska u polufinalu. Mi se borimo, ginemo za naše boje i samo neka nas navijači nastave bodriti. Mi ćemo i dalje prolijevati krv, znoj i suze.

Slijedi Engleska i utakmica u kojoj možemo ostvariti san brojnih generacija: finale Svjetskog prvenstva.

– Nikad ne možeš unaprijed upisati pobjedu protiv bilo koga, ali vjerovali smo u veliki rezultat. Imamo potencijal, snagu i velii rezultat. Nijedna utakmica nije bila laka pa neće biti ni ta, ali moramo vjerovati da ćemo osvojiti naslov, inače nemamo što tražiti u toj utakmici – zaključio je Domagoj Vida.

SUZE POBJEDNIKA: Pogledajte gospodina Dalića nakon ulaska u polufinale!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak